sjekkmerke La strømselskap konkurrere

La strømleverandørene konkurrere om å gi deg sin beste strømavtale med betalingsanmerkning. Gratis og uforpliktende.

sjekkmerke Sammenlign strømpriser med betalingsanmerkning

Sammenlign og vurder tilbud fra forskjellige strømleverandører. Helt gratis og uforpliktende.

sjekkmerke Spar penger og tid

Du trenger ikke saumfare internett. Bruk vår guide og få bedre strømpris, eller la være. Valget er ditt.

Kan man få strømavtale med betalingsanmerkning?

Ja, man kan få strømavtale med betalingsanmerkning.

For øvrig kan det være vanskelig å finne en strømavtale som aksepterer at man har betalingsanmerkning. Dette skyldes at strømleverandørene ønsker å minimere sin risiko i forbindelse med å få betalt for strømmen.

Likevel er det ikke umulig å få strømavtale med betalingsanmerkning i Norge. Det finnes flere strømleverandører som tilbyr avtaler til personer med betalingsanmerkninger, men det er viktig å kjenne til at disse avtalene ofte er dyrere enn vanlige avtaler.

Vi anbefaler derfor å sjekke flere strømleverandører og sammenligne prisene og betingelsene deres før man inngår avtale. Det kan også være lurt å kontakte leverandørene direkte og forklare sin situasjon, og eventuelt be om en individuell vurdering av kredittverdigheten.

I tillegg anbefaler vi å undersøke om det finnes alternative måter å betale strømregningen på. Noen strømleverandører tilbyr for eksempel forhåndsbetalt strøm, hvor man betaler inn et visst beløp på forhånd og deretter bruker opp strømmen etter hvert som man bruker den.

Det er viktig å være ærlig og åpen om sin økonomiske situasjon når man søker om strømavtale med betalingsanmerkning. Dette kan bidra til å bygge tillit hos strømleverandørene, og øke sjansene for å få en avtale som passer ens behov og økonomiske situasjon.

Strøm med betalingsanmerkning
Strøm med betalingsanmerkning

Se også: Billigste strømavtale

Billig strømavtale med betalingsanmerkning

Alle er tjent med en billig strømavtale. Kostnader kan oppleves ekstra viktig når man har økonomiske utfordringer og betalingsanmerkninger. Når du er ute etter billigste strømavtale med betalingsanmerkning anbefaler vi at du følger samme prosess som du ville gjort uten anmerkning.

Det betyr at du bør hente inn tilbud fra flere strømleverandører og på den måten sammenligne flere tilbud og velge strømavtalen som er billigst.

Dette kan du enkelt gjøre ved å følge lenken i toppen av artikkelen og deretter fylle ut et enkelt skjema. Prosessen er uforpliktende og tar deg 30 sekunder.

Klar? Finn strømavtale med betalingsanmerkning nå

Kraftselskapene har leveringsplikt

I Norge har alle kraftleverandører en lovbestemt leveringsplikt når det gjelder strøm. Dette betyr at de er forpliktet til å tilby strøm til alle som trenger det, uavhengig av kundens økonomi eller betalingshistorikk.

Leveringsplikten gjelder også for kunder som har betalingsanmerkninger eller andre økonomiske utfordringer.

Leveringsplikten innebærer også at kraftleverandørene må levere strømmen til kundenes boliger eller bedrifter, og at de ikke kan nekte å levere strøm på grunnlag av geografisk beliggenhet.

Kraftleverandørene har imidlertid rett til å kreve betaling for strømmen de leverer, og kan kreve at kundene betaler regningene sine innenfor en bestemt frist. Hvis kundene ikke betaler for strømmen de har brukt, kan kraftleverandørene også kreve at strømmen blir stengt av, selv om dette er en siste utvei etter at andre tiltak for å få betalt for strømmen er forsøkt.

Leveringsplikt betalingsanmerkning
Leveringsplikt betalingsanmerkning

Få strøm med betalingsanmerkning

Bruk vår tjeneste til å finne en leverandør som vil tilby deg strøm med betalingsanmerkning.

  1. Kom i gang med å følge lenken i toppen av denne artikkelen
  2. Fyll ut et skjema – det tar 30 sekunder.
  3. Få tilbud fra flere strømleverandører som leverer avtaler på tross av betalingsanmerkninger.
  4. Vurder tilbudene
  5. Si nei takk til alle, eller takk ja til det beste tilbudet.

Valget er ditt!

Finn beste avtale nå

Kilder